Handelsonderneming SaMar

Handels- en Onderhoudsbedrijf SaMar is een bedrijf wat de meest voorkomende bouw gerelateerde werkzaamheden uitvoert.

Bent u op zoek naar iemand die uw (ver)bouw wensen kan realiseren? Dan moet u bij Handels- en Onderhoudsbedrijf SaMar in Sneek zijn. Wij hebben ruime ervaring in aanbouw, verbouw en onderhoud van woningen en bedrijfspanden.

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit binnen het beschikbare budget. Zoals onze slogan al aangeeft “voor een goede kwaliteit, service en prijs!”

Voor al uw montagewerkzaamheden

Projecten

In elk project staat de wens van de klant voorop. Samen met u zoeken we naar de geschikte materialen en duurzame afwerking. Op onze website vindt u meer informatie over de projecten waar we momenteel aan werken en welke reeds gerealiseerd zijn. Hebben we uw interesse gewekt, of wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via de contactpagina.

Een greep uit ons dienstenaanbod

Handels- en onderhoudsbedrijf SaMar is een enorm veelzijdig bedrijf waar u terecht kunt voor zeer uiteenlopende diensten. Bekijk hieronder welke werkzaamheden wij zoal voor u kunnen verrichten:

Het timmerwerk dat wij als timmerman kunnen verrichten is erg breed. Van het timmeren van een tussenwand tot het plaatsen van kozijnen, wij bieden als vakkundig bedrijf voor u de oplossing.

Wij staan graag als installateur voor u klaar, of het nu gaat om gas, water of elektrisch. Een nieuwe groepenkast, compleet nieuwe cv installatie of het vervangen/aanleggen van rioleringen wij realiseren het voor u.

Wij staan graag als tegelzetter voor u klaar, of het nu gaat om het toilet, badkamer of keuken we kunnen elk vertrek voorzien van nieuwe tegel wanden- en of vloeren. Aansluitend kitten we het tegelwerk professioneel af.

Neem contact op voor meer informatie