Timmerwerk

Het timmerwerk dat wij als timmerman kunnen verrichten is erg breed. Van het timmeren van een tussenwand tot het plaatsen van kozijnen, wij bieden als vakkundig bedrijf voor u de oplossing.

Installatiewerk

Wij staan graag als installateur voor u klaar, of het nu gaat om gas, water of elektrisch. Een nieuwe groepenkast, compleet nieuwe cv installatie of het vervangen/aanleggen van rioleringen wij realiseren het voor u.

Tegel- en of kitwerk

Wij staan graag als tegelzetter voor u klaar, of het nu gaat om het toilet, badkamer of keuken we kunnen elk vertrek voorzien van nieuwe tegel wanden- en of vloeren. Aansluitend kitten we het tegelwerk professioneel af.

Nieuwbouw en verbouw

Wij staan graag als allround vakmensen voor u klaar om in samenwerking met u of een architect plannen te maken voor het bouwen van uw wens. Een woning uitbreidden, verbouwen of een dakkapel plaatsen, wij nemen u het werk volledig uit handen.

Onderhoud en renovatie

Wij nemen graag als allround vakmensen het onderhoud voor u uit handen. Verrotte kozijnen, goten, boeidelen wij laten uw huis er weer als nieuw uitzien, wij werken zowel met hout als kunststof.

Slotenmaker

Slot kapot, sleutel kwijt of buitengesloten? Geen nood! Wij maken uw slot open. Dus mocht u ooit in de situatie komen dat u zichzelf heeft buitengesloten, uw slot kapot is of uw sleutel bent verloren bel ons direct. Ook voor nieuw hang- en sluitwerk of inbraakbeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres.

Montagewerkzaamheden

Ook kunt u ons inzetten voor montagewerkzaamheden, denk hierbij aan het plaatsen van keukens en het monteren van diverse reclame werken die wij desgewenst ook voor u kunnen regelen.

In- en verkoop

Ook voor het leveren van bouw- en of bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht.

Neem contact op voor meer informatie